De nachten van Hofman

Doe je voordeel bij Knack en ontvang bij aankoop van boeken uit het Primaverba-aanbod bij Standaard Boekhandel:

• Extra punten op jouw klantenkaart

• Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op:

  - Literair Diner 4*hotel Martin’s Klooster in Leuven
                A. 1x duo Literair Diner + overnachting
                voor twee personen + Knack-goodiebag
                 B. 4x duo Literair Diner (exclusief
                overnachting) + Knack-goodiebag

  - 150 boekenpakketten


Lees meer over de actie

 
Lezen 

Willem Van Zadelhoff

Willem van Zadelhoff (1958) schreef vier romans en twee dichtbundels. Voor zijn poëziedebuut werd hem de Herman de Coninckprijs toegekend. Hij woont afwisselend in Amsterdam en Antwerpen.

De nachten van Hofman

In de herfst van 2012 reist de bekende acteur Max Hofman naar Antwerpen, waar hij de hoofdrol zal spelen in een nieuwe enscenering van ‘De meeuw’ van Tsjechov. Zijn verblijf in Antwerpen verloopt echter anders dan gehoopt. Zijn tegenspeler blijkt zijn ex-vrouw Tanja, de moeder van zijn dochter, die hem tien jaar geleden heeft verlaten voor een ander. En er is nóg een demon uit het verleden die hem niet alleen bezoekt in zijn dromen, maar gaandeweg ook zijn dagelijkse doen en laten gaat beïnvloeden. Hofman gaat terug in de tijd om in het reine te komen met wat er ooit misging.

‘De nachten van Hofman’ is een dwingende roman over een acteur die er steeds minder in slaagt de rol te spelen die hijzelf en zijn omgeving van hem verwachten. Ondanks zijn succes blijkt hij nog steeds de beschadigde jongen die naar aandacht smacht.

Terug naar overzicht boeken