De vreemdelinge

Doe je voordeel bij Knack en ontvang bij aankoop van boeken uit het Primaverba-aanbod bij Standaard Boekhandel:

• Extra punten op jouw klantenkaart

• Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op:

  - Literair Diner 4*hotel Martin’s Klooster in Leuven
                A. 1x duo Literair Diner + overnachting
                voor twee personen + Knack-goodiebag
                 B. 4x duo Literair Diner (exclusief
                overnachting) + Knack-goodiebag

  - 150 boekenpakketten


Lees meer over de actie

 
Lezen 

Walter Van den Broeck

Veel succesvolle romans en theaterstukken van Walter van den Broeck (1941) zijn bekroond en verfilmd. ‘Terug naar Walden’ (2009) stond op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2010 en in 2012 speelde de verfilming van zijn ‘Groenten uit Balen’ in alle Vlaamse bioscoopzalen. In 2013 verscheen ‘Het alfabet van de stilte’.

De vreemdelinge

Bram de Landsheer is boekhandelaar op rust en heeft geen reden tot klagen. Plotseling overvalt hem het gevoel dat hij oud is en beseft hij dat zijn tijd kort wordt. Bram koestert samen met zijn vrouw Lea nog één droom, namelijk dat er in de familie eindelijk eens een dochter wordt geboren. Als Dries de beeldschone en hyperintelligente Tess leert kennen, ziet het ernaar uit dat hun wens alsnog in vervulling zal gaan. Maar dat is buiten de nietsontziende en allesvernietigende kracht van de liefde gerekend...

In ‘De vreemdelinge’ drukt meesterverteller Walter van den Broeck de lezer hard met de neus op zijn eigen verwachtingen van het leven en wat daar uiteindelijk van overblijft.

Terug naar overzicht boeken