Deflo & Marchan

Luc Deflo

Luc Deflo is een van de bekendste en spannendste Vlaamse thrillerauteurs. Al meer dan vijftien jaar schrijft hij de ene bestseller na de andere. Hij onderscheidt zich vooral door de psychologische profielen die hij schetst. In 2008 won hij de Knack Hercule Poirotprijs. In 2014 bewees hij met ‘Intifada’ dat hij nog steeds tot de ‘crème de la crème’ van de misdaadauteurs behoort en ook niet verlegen zit om wat controverse. Later dat jaar schreef hij samen met Aloka Liefrink ‘Onderhuids’. In 2015 lanceerde hij met ‘Teek’ en ‘Donkere Maan’ opnieuw twee razend spannende pageturners. Dit jaar scheert hij hoge
toppen met zijn boek ‘Vlees’ en koppelt hij zich
opnieuw aan een vrouwelijke coauteur. Deze keer is dat
zijn eigen vrouw, Sormaria Marchan. Deze innemende vrouw met Venezolaanse roots is ook door de schrijversmicrobe gebeten en bracht in 2013 haar debuut ‘Diep in mij’ uit. Samen schreven ze ‘Drift’, een nieuwe thriller rond het politieteam van Masha Kirilenko.

Drift

Deflo & Marchan

In de Hasseltse kanaalkom komt een verhakkeld lijk bovendrijven. Masha en de rest van het team staan voor een raadsel. De druk loopt gigantisch op, want in Hasselt loopt een gestoorde gek rond en de flikken slagen er zelfs niet in om het slachtoffer te identificeren.


Lees hoofdstuk 1
Boeken
Auteurs