Cruise Sint-Petersburg

15 juni t.e.m. 28 juni 2016 (AFGESLOTEN)

Kopenhagen

ROSTOCK, GDANSK, TALLINN, SINT-PETERSBURG, HELSINKI, STOCKHOLM, VISBY, KOPENHAGEN

14 dagen trekt Knack op verkenning langs de meest adembenemende steden aan de Baltische Zee. Het wordt een duik in de geschiedenis. Een kennismaking met het Oost-Europa van de Koude Oorlog: Rostock in de vroegere DDR, Gdansk, de stad van ‘Solidarnosc’, Tallinn in het Russische Estland en Sint-Petersburg. Gevolgd door een trip naar Scandinavië met stops in Helsinki, Stockholm, Visby op het eiland Gotland en Kopenhagen.
Knack garandeert u opnieuw een koffer vol fascinerende beziens- en wetenswaardigheden.

Uiteraard zorgt Knack Cruises opnieuw voor:
    • een uitgebreid animatieprogramma met boeiende gasten;
    • een uitgepuurd excursieprogramma;
    • een professionele begeleiding door een enthousiast team.

We verwelkomen
aan boord:

Geert Groot Koerkamp
Geert Groot Koerkamp is Ruslandcorrespondent. Na een opleiding journalistiek studeerde hij Russisch en Ruslandkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Geert werkt sinds 1992 voor opdrachtgevers als de NOS, VRT, Trouw en Deutsche Welle. Hij woont en werkt in Moskou.

Jan Van den Berghe
Jan Van den Berghe studeerde Germaanse filologie (Engels en Scandinavische talen) aan de Rijksuniversiteit Gent. Hij was journalist voor diverse bladen en eindredacteur voor de Canvas-serie Histories. Hij publiceerde ook met succes boeken over Europese vorstenhuizen en was bij voorbije 2 cruises een gewaardeerd causeur.

Frank Fol
Een garantie op een gezonde cruise!
Frank Fol kent u zonder twijfel als De Groentekok®, ex-eigenaar van Restaurant Sire Pynnonck te Leuven, zijn filosofie Denk Groenten! Denk Fruit!® en initiatiefnemer van het platform We're Smart® World. Hij is ook auteur van reeds 20 boeken en zijn laatste boek "De Evenwichtige keuken" en "De Groene Gault&Millau 2016" komt hij persoonlijk aan u voorstellen. Tijdens de cruise zal hij een aantal showcookings verzorgen. Kijk alvast op www.weresmartworld.com

Lissa & Herman Van Hove
100 jaar Toon Hermans
In de schaduw van Toon Hermans
Herman Van Hove vertelt over zijn wonderlijke belevenissen als laatste manager en vriend van Toon Hermans. Lissa, begeleid door een schitterende muziekband, zingt de liedjes die Toon zelf de mooiste van zijn leven noemde. Een hommage bij het honderdste geboortejaar van Toon Hermans. Een voorstelling die alom wordt gejubeld.

Annick Ruyts
Ze is documentairemaakster voor Canvas. Ze maakte de reeks 'Te Gek' over psychisch welzijn, 'seks@canvas' over seksualiteit en onlangs 'De Bijl van Cupido' over relaties. In het verleden reisde ze de wereld rond met haar reeksen 'Grenzeloze Liefde', 'We are from Belgium' en 'Tot aan de Maan en terug'. Ze zag bijna de helft van de landen van de wereld. Reizen zit haar in het bloed, want wanneer ze even vrij heeft gaat ze onbekende ruige streken ontdekken. Zo reisde ze vorig jaar nog naar de Lofoten.

+ Guido Lauwaert & Mark Eyskens...

Gdansk

Tallinn

Het programma

Dag 1: België - Amsterdam
Dag 2: Op zee en doorvaart Kanaal van Kiel
Dag 3: Warnemünde-Rostock
Dag 4: Gdansk
Dag 5: Op zee
Dag 6: Tallinn
Dag 7+8: Sint-Petersburg
Dag 9: Helsinki
Dag 10: Stockholm
Dag 11: Visby
Dag 12: Kopenhagen
Dag 13: Op Zee
Dag 14: Zeebrugge

Warnemünde

Sint-Petersburg

Helsinki

Kopenhagen

Visby

Stockholm

Foto's: iStock, fotolia, dreamstime, Rivages du Monde

Terug
naar boven